Odottamisen arvoiset uutuudet - kevät 2019

Näin joulutohinoiden yhteydessä on hyvä hieman rauhoittua ja suunnata katse tulevaan: nimittäin ensi kevään kirjauutuuksiin. Poimin alle muutamia itseäni erityisesti kiinnostaneita teoksia. Kuten syksyn kirjauutuuksienkin esittelyssä, myös tämän postauksen kuvat ovat peräisin kustantajien sivuilta. Niin, ja kirjojen nimiä klikkaamalla pääsee pikavisiitille kustantajien sivuille! 😊

 1. Jussi Sudenlehti - Christian

Genre: kotimainen kaunokirjallisuus
Huhuttu sivumäärä: 350
Julkaisija: WSOY
Ilmestyy: maaliskuu 2019

Tämän romaanin lupaillaan liikkuvan sulavasti kirjallisuuden alalajista toiseen. Samojen kansien sisälle mahtuu niin murhatutkintaa, sukututkimusta kuin rakkauttakin. Romaanissa asioita pohditaan terapeutin näkökulmasta katsottuna. Mielenkiinnolla odottelen jo tämän ilmestymistä.



 2. Sanna Pelliccioni & Siri Kolu - Lue minut!

Genre: lasten- ja nuortenkirjallisuus
Huhuttu sivumäärä: 32
Julkaisija: Otava
Ilmestyy: tammikuu 2019

Kuvitettu mietekirja, jonka lupaillaan inspiroivan lukijaa niin lukemiseen kuin kirjoittamiseenkin. Sisältää kirjoitustehtäviä.





 3. Kim Thúy - Ru

Genre: historiallinen elämänkerta
Huhuttu sivumäärä: 160
Julkaisija: Gummerus Kustannus
Ilmestyy: huhtikuu 2019

Erään vietnamilaisen naisen muistelmat sodan värittämästä lapsuudesta, pakolaisleireistä, äitiydestä sekä paluusta omille juurilleen. Romaanin kielen sanotaan olevan runollista luettavaa. Kansikuva on ainakin upea!


4. Stephen King - Ulkopuolinen

Kirjan alkuperäinen nimi: Outsider
Genre: jännäri
Huhuttu sivumäärä: 544
Julkaisija: Tammi
Ilmestyy: tammikuu 2019

11-vuotias poika murhataan ja syntipukiksi valikoituu kaikkien rakastama opettaja ja perheenisä. Tapaus tuntuu käsittämättömältä, vaikkei syyllisestä ole epäilystäkään. Romaanissa pohditaan pahuuden merkitystä ja ilmenemismuotoja, sekä sitä, miten meistä jokaisesta löytyy jotain pahaa. "Ulkopuolista" kuvaillaan Kingin parhaaksi romaaniksi sitten "Se"-romaanin jälkeen.


Mukavan monipuolinen lista keväälle. Virkeää loppukuuta itse kullekin! Toivottavasti joulustressi ei äidy liian kovaksi.😊

Comments

  1. Ru kuulostaa mielenkiintoiselta. Pitää alkaa kans tutkimaan noita katalogeja, että millainen kirjakevät sitä on tulossa. Kauhistuttaa kyllä edes ajatella, että kevät olis jo tulossa, mutta niin se aika juoksee. :')

    Mukavaa loppukuuta (ja vuotta :D) sinullekin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei ja kiitos kommentistasi! Näinpä, vastahan tässä ehdittiin ihmetellä syksyn uutuuskirjoja.. haha x) Toivottavasti katalogeista löytyy sinua puhuttelevia kirjoja! Kevään tarjonta näytti hyvin monipuoliselta (löytyy vähän laidasta laitaan teoksia). Ja kiitos samoin!

      Delete

Post a Comment