Ensimmäiset uutukaiset kirjakukkaset - kesä 2019

Huomasin tuossa sattumalta, että Like Kustannuksen kesäkirjat ovat tulleet julki! Poimin joukosta kolme itseäni eniten kiinnostavaa nimeä ja teosta. Koko listaan pääset käsiksi täältä. Myös ainakin osa syksyn kirjoista näyttäisi olevan tiedossa, mutta niihin en halua vielä tutustua. Onhan syksyyn vielä pitkälti matkaa. 😁 Lisätietoja alla mainituista opuksista saa tuttuun tapaan kirjan nimeä klikkaamalla!


 1. Agustina Bazterrica - Rotukarja

Genre: dystopia
Huhuttu sivumäärä: 250
Julkaisija: Like
Suomentaja: Einari Aaltonen
Ilmestyy: toukokuu 2019

Eläinkuntaan iskevä virus pakottaa ihmiskunnan lihattomaan elämään. Lihanhimo on kuitenkin ehtymätön ja hallitus päättääkin laillistaa ihmislihan tuottamisen ja syömisen. Tämä jakaa ihmiskunnan kahteen ryhmään: lihansyöjiin ja syötäviin. Eräänä päivänä lihajalostamon päällikkölle Marcos Tejolle lahjoitetaan lihakarjaan luokiteltu nainen. Naisesta huolta pitäessään mies joutuu kyseenalaistamaan hallituksen päätökset ja ympäröivän maailman lihanhimon.



2. Ørjan Nordhus Karlsson - Yön ja päivän välissä

Genre: scifi
Huhuttu sivumäärä: 340
Julkaisija: Like
Suomentaja: Aino Ahonen
Ilmestyy: kesäkuu 2019

Ote kustantajan sivuilta: "Sadan vuoden päästä eliitti hallitsee rautaisella otteella maailmaa, jossa muut elävät rikollisuuden ja köyhyyden kurimuksessa. Sotilasyksiköstään karannut Marko Eldfell pakenee takaa-ajajiaan henkensä edestä. Geenikokeiden seurauksena hänestä on tullut vaarallisen tehokas taistelukone. Mutta äärikykyjen aktivoiminen tekee hänestä myös haavoittuvan - liikkuvan maalin vihollistensa tähtäimeen."



3. Mats Strandberg - Loppu

Genre: scifi/fantasia
Huhuttu sivumäärä: 300
Julkaisija: Like
Suomentaja: Sirje Niitepõld
Ilmestyy: kesäkuu 2019

Mitä tekisit jos olisit seitsemäntoista vuotias ja edessäsi olisi viimeinen kesä, jonka tulisit ikinä elämään? Sillä syksyllä maailma hajoaa ja maailmanloppu koittaa. Asteroidin ja maapallon törmäämisen lisäksi, romaanissa törmäävät myös nuorten ja aikuisten maailmat.

Comments